MENU

Pasta

Bolognaise

€ 14,50

Pesto, rucola en pijnboompitten

€ 15,50

Vegetarische lasagne

€ 14,50

Linguine alle Vongole

€ 19,50

Wokgroentjes

€ 14,50

Wokgroentjes met kip

€ 18,50

Wokgroentjes met scampi

€ 21,50

Voorgerechten & salades

Huisgemaakte kaaskroketten

€ 12,50

Huisgemaakte garnaalkroketten met gefrituurde peterselie

€ 15,50

Buffelmozzarella met tomaten en basilicum

€ 13,50

Carpaccio van runds met parmezaan en rucola

€ 13,50

Bordje Vongole

€ 11,50

 

 

Sashimi van tonijn met wasabi en sojasaus

VG

€ 16,50

HG

€ 20,50

Salade met Oosters gemarineerde kip

VG

€ 14,50

HG

€ 18,50

Salade met scampi

VG

€ 16,50

HG

€ 22,00

Salade met geitenkaas, honing en noten

VG

€ 15,00

HG

€ 18,50

Thai Beef salade

VG

€ 16,50

HG

€ 21,50

Caesar salad met kip

VG

€ 14,50

HG

€ 19,50

Salade niçoise met vers gemarineerde tonijn

€ 26,50

Vleesgerechten

Stoofvlees met frieten en witloofsalade

€ 19,50

Steak tartaar "à la minute" met sla en frieten

€ 19,50

Steak tartaar "aller-retour" met sla en frieten

€ 20,50

Kip "Suprème" met sla en frieten
Peper- of champignonsaus

€ 19,50

Dikke ziel met seizoensgroenten en frieten
Peper-, champignon- of béarnaisesaus

€ 24,50

Ierse zesrib
Peper-, champignon- of béarnaisesaus

€ 26,50

Robbespierre (dikke ziel, kort gebakken, fijngesneden met italiaanse garnituur en aardappeltjes)

€ 25,50

Visgerechten

Tonijnsteak met courgette en muntpesto

€ 25,50

Gebakken slibtongen met aardappelpuree

€ 24,50

Gambas "Chez Fred"

€ 24,50

Kabeljauwfilet met piperade van zuiderse groenten en aardappelpuree

€ 23,50

Peper tonijnsteak met gestoofde groenten en wasabi dressing

€ 26,50

Dessert en ijsroom

Tarte tatin

€ 9,00

Crème brûlée

€ 8,00

Frambozensorbet met Cava Rosé

€ 10,00

Dame Blanche

€ 8,00

Taartje van verse aardbeien met honing mascarpone

€ 7,50

Moelleux van chocolade met coulis van framboos en vanilleijs

€ 9,50

Panna Cotta van speculaas

€ 7,50